Robuustetafels.be

Wat zijn de nieuwe woontrends?

Kijk je er ook zo naar uit om je huis een nieuwe look te geven? Droom je al weg bij het idee van een totale make-over? Of zit je meer te denken aan het wisselen van enkele meubels? Hoe ver je dit voorjaar ook wilt gaan met het veranderen van je interieur, via Robuustetafels.be vind je alles wat past bij de nieuwe woontrends van dit voorjaar.

Een opvallende trend van dit jaar en voorjaar is het gebruik duurzame en organische materialen. We zoeken in ons interieur naar rust, eenvoud en de natuur. Hiermee maken we plek voor materialen als tin en brons. Verder gebruiken we dit voorjaar verweerde materialen die robuustheid en karakter uitstralen, ronde vormen en aardetinten. Benieuwd hoe je deze trends in jouw huis toe kunt passen? Neem dan even een kijkje op Robuustetafels.be, daar laten we je zien hoe deze trends in de praktijk tot uiting komen.

Robuustetafels.be

Alles wat je moet weten over de nieuwe woontrends

We gaan met onze manier van wonen niet alleen terug naar de natuur, maar ook naar de retro 70’s en urban 90’s. Kleurige patronen en vintage meubelen veroveren hun plekje in ons interieur. Koper kleurige hanglampen en Q&Q behang zijn weer helemaal in. Je ziet deze patronen ook terugkomen in een vloerkleden en wanddecoratie.

Aan de ene kant gaan we dit voorjaar terug in de tijd, aan de andere kant omarmen we de toekomst in de vorm van slimme meubels. Meer en meer zien we het gemak van technologie en de toepassingen ervan. De smart-home trend die enige tijd geleden is ingezet, zet ook dit voorjaar door en zien we bijvoorbeeld terug in meubels met ingebouwde opladers of elektrisch bedienbare fauteuils. Hoe ver je hierin wilt gaan is natuurlijk helemaal aan jezelf.

Al met al bieden de trends van dit voorjaar genoeg invalshoeken om jouw huis om te toveren tot een rustig maar karaktervol verblijf met verrassende elementen. We helpen je graag om jouw wensen voor dit voorjaar werkelijkheid te laten worden. Alle informatie en inspiratie vind je op Robuustetafels.be.