Eucerin kopen en een mooiere en gezondere huid ervoor terugkrijgen

Wanneer je besluit om één van de producten van Eucerin te kopen, krijg je beslist waar voor je geld: meer dan 100 jaar innovatie, teweeggebracht door de beste onderzoekers op het gebied van de huid, heeft ervoor gezorgd dat de huidproducten van Eucerin gegarandeerde werking bieden in slechts luttele dagen.

Voor ieder huidprobleem een oplossing
Van alle organen wordt de huid het vaakst blootgesteld aan schadelijke stoffen. Dit kan zowel extern als intern plaatsvinden: koude, gure of juist zonnige weersomstandigheden kunnen de huid schraal maken. Make-up en make-up remover kunnen irritaties op de huid veroorzaken en deze op de lange termijn zelfs beschadigen. Een verandering van dieet, een verandering in de hormoonhuishouding (door bijvoorbeeld zwangerschap of puberteit) of medicijngebruik verstoren de natuurlijke balans van de huid waardoor er allerlei onvoorziene (en onwelkome) effecten kunnen ontstaan. Hieronder een aantal veel voorkomende huidproblemen en Eucerin’s oplossing daarvoor:

-Droge huid en/of (rode) gevoelige huid is het beste te behandelen met zalfjes, crèmes en lotions van de UltraSENSITIVE, AntiREDNESS of UreaREPAIR lijnen. De werkzame stoffen als ureum en lactaat hydrateren en repareren de huid waar nodig en brengen deze weer in balans.

-Wanneer droogheid van de huid veroorzaakt wordt door atopisch eczeem biedt Eucerin de AtopiCONTROL lijn aan. Met AtopiCONTROL zwaai je opzwellingen, schilferingen, jeuk en flare-ups vaarwel en kalmeer je jouw huid.

-Juist last van een vette huid? Dit is te herkennen aan acne, mee-eters en glimmende huid. Personen die van nature een vet huidtype hebben, kunnen dit oplossen door Eucerinproducten van de lijn DermoPURIFYER te gebruiken. Deze lijn vermindert de aanmaak van talg en pakt de bacteriën op de oppervlakte van de huid aan.

-Ouderdomsvlekken of pigmentatievlekken worden veroorzaakt door een teveel aan melanine. Melanine zorgt voor bruine vlekjes en geven het gelaat een onegale indruk. De EVEN BRIGHTER lijn pakt een teveel melanine aan en zorgt voor een zichtbare vermindering van vlekjes in slechts enkele weken.

Ook wanneer je geen huidproblemen ervaart is het verstandig je huid toch goed te verzorgen. Zo voorkom je problemen met de huid vroegtijdig. Eucerin biedt een ruim scala van producten aan voor de dagelijkse huidverzorging.