Een elegant materiaal

Je hebt een nieuw huis gekocht maar niks is gerenoveerd. Dat is helaas de realiteit voor veel mensen die een nieuw huis kopen. Het renoveren van een huis kan veel geld kosten, maar het is toch wel fijn aan de andere kant want dat betekent dat je je nieuwe huis kan inrichten precies hoe jij je het hebt voorgesteld. Iedereen heeft bepaald dromen en wensen over hun huis, want een huis is waar je heel je leven in doorbrengt en beleeft. Je wilt vast een uniek, mooi en elegant huis waarin jouw smaak te zien is en dat zou heel goed kunnen worden bereikt met bijvoorbeeld een badkamer beton cire.

Waarom beton cire?

Beton cire is een materiaal dat al eeuwenlang gebruikt wordt. Het werd bijvoorbeeld gebruikt door de Romeinen om bruggen dicht te maken. Het grootste voordeel van beton cire is dat het waterdicht is en daardoor ook heel duurzaam en sterk. Het kan voor vrijwel alles gebruikt worden, maar het is vooral populair in badkamers. Een badkamer beton cire zal er dan ook veel eleganter en unieker uitzien dan een badkamer die gelegd is met tegel. Je kan beton cire niet alleen op de muur gebruiken, maar ook op de vloer en je zou er zelfs de wastafel mee kunnen maken. Hiermee zou je een hele elegante, monochrome look kunnen bereiken in je badkamer.

Kan beton cire ook ergens anders worden gebruikt?

Dat is zeker het geval. Terwijl een badkamer beton cire wat populairder is, zou je beton cire ook kunnen gebruiken in andere ruimtes in je huis. Je zou het bijvoorbeeld voor een van de muren in je woonkamer gebruiken en er zo een accentmuur van te maken. Zo heb je een ruwe, unieke stijl in je woonkamer die niet heel vaak wordt gezien. Je zou het ook kunnen gebruiken om je vloer ermee te maken. Iedereen gebruikt hout of laminaat, dus een beton cire vloer is niet iets dat je vaak ziet. Je zou er vast enorm veel complimentjes over ontvangen tijdens feestjes!